Werken in het Runcvoortpark merksem

Onkunde of gewoon dom.

Alvast onze felicitaties aan de werknemers die op een snelle en veilige manier de werken van het Runcvoortpark tot een goed einde hebben gebracht.

Minder felicitatie aan degene die dit park of toch de paden hertekend hebben. Op de hoek van het park, Nieuwdreef/Gudrun ligt er in het park een rioolputje om in geval van regen het regen water te kunnen af vloeien. Het rare is dat dit riool punt NIET op het laagst gelegen gebied ligt in het park. Hoelang gaat het weliswaar duren voordat dit rioolputje verstopt geraakt? Zand, gras en bladeren zijn de meest voorkomende materialen in een park. En dan heb ik het niet eens over de afval die mensen laten liggen in het park. Ook werden er verschillende verlichtingspunten gezet maar tot op heden brand er nog niets. 

Laten we nog even verder doen, de over gang van blok stenen naar kiezels.

Voor de doorgangen naar de andere uitgangen van het park is er gekozen voor blok stenen. Een goede keuze, tussen deze paden hebben ze verder gebruikt gemaakt van kiezels. Vele joggers maken hier gebruik van om rondjes te lopen in het park. Dus aangenaam gaat dit niet worden om over te lopen. Mensen die met hun huisdieren gaan wandelen, hond, kat, kip of bruine beren maakt niet uit, zijn hier ook niet gelukkig mee. Deze kleine kiezels kunnen dus klem komen te zitten tussen onze viervoeter hun pootjes. Hier is wel degelijk over na gedacht alleen spijtig dat degene die deze tekening maakte en het in praktijk liet brengen onbekwaam is of gewoon dom.

 

Patrick Lenaerts

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...