Wat u niet in de kranten hebt kunnen lezen:

Wat u niet in de kranten hebt kunnen lezen:


Vandalen trekken een spoor van vernieling in de Laaglandbuurt


Vlaams Belang zegt : Criminaliteit, harde aanpak !


 In de nacht van donderdag 30 juni op vrijdag 1 juli trokken vandalen een spoor van vernieling in verschillende straten rond de Laaglandlaan.
Zo werden o.a. in de Roekstraat verschillende bloembakken van de gevels gerukt en stukgeworpen op het voetpad.
Daarnaast hebben de onverlaten  ook een aantal autobanden van buurtbewoners in de Roekstraat en op de parking in de Michiel de Swanstraat stukgestoken.
Vrijdagochtend kwam de lokale politie ter plaatse en had de handen vol met de vaststellingen van de vernielingen. De daders zijn spoorloos….


Wat hebt u wel in de kranten kunnen lezen ivm criminaliteit te Merksem:

Reisbureau overvallen
Op 23 juni hebben twee gemaskerde mannen rond11u het reisbureau ‘Spillemaekers’ op de Bredabaan overvallen. De twee gangsters bedreigden de bediende van het reisbureau met een vuurwapen en eisten geld. Ze namen het geld uit een lade en vervolgens boeiden ze de bediende met een kabelstrip. Niet alleen werd de vrouw achtergelaten in een berghok achteraan de zaak, de overvallers namen op de koop toe ook nog de gsm van de vrouw mee.
Man overvallen aan bankautomaat


Een 53-jarige man – inwoners van  Merksem – werd in de nacht van vrijdag 01 juli omstreeks 2uur langs achter aangevallen door vier (4) onbekenden toen hij geld ging afhalen aan een bankautomaat op de Bredabaan.
Het slachtoffer kreeg een aantal rake klappen toegediend en werd vervolgens   tegen de grond gewerkt en daarna bestolen van zijn portefeuille en gsm.
Het slachtoffer raakte door de gewelddadigheid van de laffe overvallers zwaargewond aan zijn rechterbeen.


Bejaarde beroofd aan geldautomaat


Een 77-jarige vrouw werd op 4 juli overvallen op het Kroonplein overvallen. De bejaarde had net wat geld afgehaald aan een bankautomaat.
Ze werd ze langs achter  benaderd door een jonge crimineel die vervolgens haar handtas afrukte.  De politie vond nadien de handtas in de buurt terug.Apothekeres bedreigd met een mes en pepperspray


Op 4 juli net voor sluitingstijd stapte een “jongeman” de apotheek in de Tweemontstraat (grens Deurne /Merksem ) binnen.
De jonge crimineel haalde een groot koksmes uit zijn rugzak  en riep dat de apothekeres al het geld moest geven.
De apothekeres die reeds vier maal overvallen werd, ging niet in op zijn eis. 
In plaats daarvan riep zij haar vader en haar hond in de winkel. 
Toen haar vader probeerde de ganster weg te jagen, spoot die peperspray in het gezicht van de apothekeres en haar vader, waarna hij wegvluchtte zonder buit.


Commentaar van de dappere middenstandster: ” Zo kan het niet verder.’

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...