Vlaams Belang voert actie voor veilig openbaar vervoer

Vlaams Belang heeft vandaag 11 oktober actie gevoerd voor veilig openbaar vervoer aan premetrostation Elisabeth  n.a.v. van nieuw ernstig geval van agressie op het Antwerpse openbaar vervoer  
 
Het voorbije weekend vond opnieuw een schrijnend geval van agressie plaats op het Antwerpse openbaar vervoer. Een jongeman werd zonder aanwijsbare reden door een bende jongeren in elkaar getimmerd op tram 15. De overige passagiers durfden uit angst niet reageren.
 
Deze namiddag heeft het  Vlaams Belang in Antwerpen  naar aanleiding van deze onthutsende feiten actie gevoerd voor een veilig openbaar vervoer aan het door onveiligheid, sluikstort en drugsoverlast geplaagde premetrostation Elisabeth (kruispunt Sint-Elisabethstraat – Delinstraat en Greinstraat).
 
Vlaams Belang militanten hebben symbolisch het premetrostation Elisabeth en de omgeving opgekuist met borstels en Filip Dewinter heeft het woord gevoerd om deze actie toe te lichten. Het Vlaams Belang wil hiermee ook zijn eis voor een politionele bus-tram-metro- brigade kracht bijzetten .
 Deze BTM brigade moet ons Antwerpse openbaar vervoer opnieuw veilig en aangenaam maken.
 
In bijlage enkele actiefoto's.
 
Wim Van Osselaer
Perswoordvoerder Vlaams Belang Antwerp

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...