Spandoek aan Antwerps stadhuis van kussende Patrick Janssens en Bart De Wever

Het Vlaams Belang heeft vandaag (maandag 8 oktober) actie gevoerd aan het Antwerpse stadhuis . Er werd een groot spandoek worden ontrold waarop een kussende De Wever en Janssens te zien is. Met deze actie wil het Vlaams Belang duidelijk maken dat De Wever en Janssens de voorbije zes jaren op het Antwerpse stadhuis twee handen op één buik waren.
 
Bart De Wever steunde het bestuursakkoord van SP.a/N-VA/CD&V/Open VLD onder leiding van burgemeester Patrick Janssens (gemeenteraad 3 januari 2007). In totaal  stemde Bart De Wever op zes jaar tijd 6.357 keer mee met Patrick Janssens. Of het nu ging over de uitbreiding van het betalend parkeren, de talloze autopestmaatregelen, de subsidiëring van allerlei multiculturele projecten,  islamverenigingen of het islamitische Offerfeest, De Wever keurde het allemaal mee goed.
 
In de loop van de week zal het Vlaams Belang dit pamflet verspreiden van de kussende De Wever en Janssens, waarin duidelijk wordt gemaakt hoe De Wever  het beleid van Janssens in zijn geheel ondersteunde en dus weinig geloofwaardig is wanneer hij nu oppositietaal spreekt.
 
Wim Van Osselaer
Perswoordvoerder Vlaams Belang Antwerpen

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...