Primeur voor Merksem !

Boekvoorstelling Anke vander Meersch
Hoer noch slavin

In absolute primeur start auteur Anke vander Meersch haar ronde van Vlaanderen in Merksem om haar nieuwste boek “HOER NOCH SLAVIN” voor te stellen.

 Senator Anke Van dermeersch is de moeder van het Europese boerkaverbod. Tijdens haar carrière als advocate-fiscalist verzeilde ze al gauw in de politiek om werk te kunnen maken van haar maatschappelijke toekomstvisie.
De islamisering van onze samenleving baart haar grote zorgen omdat vrouwen de eerste slachtoffers zullen worden.

Dit boek biedt duidelijkheid over de positie van de vrouw in de islam. Het werd geschreven in een niet-academische taal om laagdrempelig toegang te verlenen aan zowel allochtone als autochtone vrouwen, die ongeschoold zijn in de islamtheologie.

Er worden antwoorden geven op vele vragen over de gevolgen voor vrouwen van de islamisering van onze samenleving, maar er wordt hiermee ook een polemisch debat geopend. Een openlijk gevoerde strijd kan hopelijk bijdragen tot het indijken van de heimelijke islamoorlog die nu al in onze straten woedt en ook bij ons vrouwelijke slachtoffers maaktNoteer alvast in uw agenda : VRIJDAG 23  MAART – 20 U
Boekvoorstelling in zaal Bart St Barthomomeusstraat 9a

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...