Paellamiddag 06 oktober 2013

Op zondag 6 oktober ging de eerste Paellamiddag van onze afdeling Merksem door. Chef Albrecht bood de aanwezigen een huisgemaakte sangria aan en nadien deed hij zijn naam weer alle eer aan met de voorteffelijke paella. Wat Albrecht maakt, dat smaakt!
Na het eten was het de beurt aan twee  Vlaams Belang topfiguren als gelegenheidsprekers. Bob Hulstaert had de eer om de sprekers in te leiden.
Als eerste was senator Anke vander Meersch aan de beurt.
Zij gaf meer toelichting bij een aantal Merksemse dossiers die zij behartigt in de Antwerpse gemeenteraad. Uiteraard gaf ze nadien ook tekst en uitleg bij haar recentste initiatief in het kader van Vrouwen Tegen Islamisering (VTI).
Nadien was het de beurt aan Filip Dewinter. Hij schetste de huidige politieke situatie op stedelijk vlak en gaf ook toelichting bij de huidige nationale politieke toestand. Tenslotte gaf hij een boodschap van volharding en strijdvaardigheid mee voor alle aanwezigen in het kader van de komende verkiezingen.
Nadien was er nog mogelijkheid tot gesprek met de aanwezige mandatarissen.
Onder de talrijke aanwezigen oa. Marijke Dillen en Freddy Van Gaever.
Danzij de inzet van een aantal vrijwilligers was dit een geslaagde middag die zeker navolging zal krijgen. Dank aan : Pol, Ilona, Werner, Michel, Serge, Johan en uiteraad in het bijzonder aan chef Albrecht voor hun medewerking.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...