Gewapende overvallen zijn verantwoordelijk voor de sluiting van een Merksems “monument”

DE LAATSTE TANDY WINKEL VAN EUROPA SLUIT BINNENKORT DE DEUREN
Verschillende gewapenden overvallen zijn er verantwoordelijk voor dat binnenkort een welbekend Merksems “monument” na 35 jaren definitief de deuren zal sluiten.De enige echte laatste TANDY winkel van Europa, gevestigd aan de Maantjessteenweg, sluit immers definitief de deuren nadat de zaak een kleine maand geleden voor de derde keer op rij het slachtoffer werd van een gewapende overval.

De uitbaatster van dit Merksems monument  verloor niet alleen een pak geld bij de overval maar kreeg bovendien ook nog zware bedreigingen aan het adres van haar kinderen te horen van de drieste gangsters.

Na deze hoogst onprettige ervaring opent de uitbaatster telkens haar zaak met de daver op het lijf. Om zichzelf wat gemoedsrust te gunnen heeft ze de openingsuren van de zaak aangepast waardoor de winkel alleen nog maar in de namiddag open is en moet je voortaan eerst aanbellen.

Dit is maar een tijdelijke maatregel want tegen het einde van oktober zou de webwinkel moeten klaar zijn en dan wordt de bekende zaak aan de Maantjessteenweg definitief gesloten.
 
Het onderzoek naar de daders leverde tot nogtoe geen resultaat op …

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...