Geslaagde Vlaams Belang familiedag te Merksem

De familiedag die Vlaams Belang Koepel voor Groot – Antwerpen had georganiseerd op zondag 9 juni te Merksem was zeer geslaagd.

Een 450 bezoekers kwamen onder een stralende zon genieten van allerlei attracties en een gesmaakte braai verzorgd door “onze Chef Albrecht”.

Een van de hoogtepunten was een voetbalmatch tussen Vlaams Belang parlementsleden en  de Vlaams Belang Jongeren (VBJ).  Na een zware match mocht onze koepelvoorzitter Jan Penris de wisselbeker uitreiken aan de ploeg van de parlementsleden.

Daarnaast lokte  een demonstratie met een luchtballon en ook optredens van verschillende artiesten veel kijkers.

Ook voor de kinderen was er een ruim aanbod aan allerlei ontspanning: naast optredens van clowns, kindergrime, ballonplooien en springkastelen waren er ook een boel authetieke volksspelen voorhanden. Onze bijzondere dank hiervoor aan Patrick Molle uit Schoten.

Ook een topper was de tombola waarbij er 40 waardevolle prijzen werden verloot, met als hoofdprijs een LED breedbeeld TV.

Tenslotte ook nog dank aan alle sponsors die er mee voor gezorgd hebben dat dit evenement is kunnen doorgaan in Merksem.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...