Campagne ” Ik ben Vlaamse Antwerpenaar en daar ben ik fier op ” te Merksem


Op 13 maart ll vond in Antwerpen de voorstelling van de Antwerpse campagne plaats. Onder de titel “Ik ben Vlaamse Antwerpenaar en daar ben ik fier op !” trekt het Antwerpse Vlaams Belang de komende weken naar de Antwerpse bevolking.

Vandaag kwam was een Vlaams Belang campagneploeg onder leiding van onze fractievoorzitter in de Antwerpse gemeenteraad : FILIP DEWINTER langs op de wekelijkse markt te Merksem.

De respons van de marktgangers was uitermate positief en het materiaal werd gretig afgenomen.

Vanzelfsprekend was ook onze afdelingsvoorzitter Vlaams parlementslid en gemeenteraadslid JAN PENRIS van de partij om de marktgangers een campagnevoorwerp te overhandigen.
Onze twee andere gemeenteraadsleden Bob Hulstaert en Johan van Brusselen en onze Merksemse districtsraadsleden Ilona Van Der Jonckheid en Serge Schoeters vervolledigden de ploeg die in recordtijd een aanzienlijk deel campagnemateriaal wist te verdelen. 


Bestel of haal gratis uw vlag, pin en balpen af! Op=op!Bestel via onderstaande contactadressen uw gratis vlag, pin en/of balpen. Afhalen gaat natuurlijk sneller!


Vlaams Belang Antwerpen – Amerikalei 98 – 2000 Antwerpen
Telefoon: 03/216 92 13


OCJVM -Van Maerlantstraat 14 – 2060 Antwerpen
Telefoon: 03/231 08 45

In bijlage vindt u een samenvatting van de perstekst en de b
elangrijkste cijfers van de persnota “Antwerpen vervreemdt, islamiseert en verpaupert: bij ongewijzigd beleid allochtone meerderheid in 2018!” 

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...